15
Bře

Sociálna dynamika v praxi

 

  

      Aký je Váš postoj voči žene, o ktorú máte záujem, pri nadväzovaní kontaktu alebo pri rozhovore s ňou ? Ako sa k nej správate ? O ČOM PREMÝŠĽATE vo chvíli stretnutia …?

Snažíte sa hneď od začiatku zistiť, či má alebo nemá priateľa? Alebo jednoducho predpokladáte, že pravdepodobne priateľa má a hľadáte nejaké náznaky, ktoré by tento Váš predpoklad vyvrátili ? Pokúšate sa predstierať, že o ňu nemáte záujem „v tomto zmysle“ a namiesto toho ste uvoľnený a prirodzený – až kým od nej nedostanete nejaké signály záujmu.

PREMÝŠĽATE vôbec o nejakej stratégii, ako so ženami kontakt nadviazať? VÄČŠINA MUŽOV SI ANI NEUVEDOMUJE, ČO VLASTNE ROBÍ. My muži často krát robíme veci, ktoré si ani neuvedomujeme. Alebo ak aj vieme, čo ROBÍME, NEUVEDOMUJEME si to, čo si OSTATNÍ ľudia (a hlavne ženy) o tomto správaní myslia. Väčšina z nás mužov dovolí ostatným ovládať VÄČŠIU časť – ak aj nie všetko z toho, čo robíme. Jednoducho si NEPRIPUSTÍME fakt, že sa stále pokúšame urobiť alebo povedať to, čo by žena počuť chcela – a neuznáme ani to, že dokonca vopred uvažujeme nad tým, čo si o tom pomyslí, alebo ako na to bude reagovať… toto sa však deje.

                                 A deje sa to STÁLE. CHYBA !

 

Napríklad: Povedzme, že ste nadviazali rozhovor s mladou, príjemnou a zábavnou ženou. Pôsobili ste ľahostajne, nepovedali ste nič, čo by ju mohlo uraziť alebo na ňu pôsobiť arogantne a celkovo ste sa k nej správali tak, akoby bola buď vydatá, alebo mala priateľa. Pravdepodobne by ste sa snažili nejakým spôsobom zistiť, či je slobodná, nijako sa nesústrediac na to, čo hovoríte a nakoniec by možno z Vašej strany padlo aj pozvanie na večeru.

…A čo si o Vás táto mladá, atraktívna a inteligentná žena myslela, ak z Vás cítila nedostatok sebadôvery ? Veľmi správne… pomyslela si, že nie ste hoden jej času. Prestávate byť pre ňu partnerský… !

                                Pozrime sa na to teraz z druhej strany.

 

Povedzme, že by ste sa ku VŠETKÝM ženám správali tak, akoby boli DOSIAHNUTEĽNÉ, inteligentné, zaujímavé, atď. Čo by sa stalo potom ?

Pravdepodobne by ste sa s nimi rozprávali správne hneď od začiatku a veľmi rýchlo by ste im dali najavo, že nie ste ďalším z tých, ktorí sa chcú rozprávať iba o počasí. A čo by sa stalo?

Dalo by sa predpokladať, že veľa žien, ktoré sú buď nedosiahnuteľné, alebo neschopné normálneho rozhovoru, by Vás „odmietlo“. Jednoducho by nemali záujem. Boli by uzatvorené pre možnosť pokračovania vzťahu s Vami a nejakým spôsobom by váš spoločný rozhovor ukončili.

Takže čo urobíme ? Ani sa o to radšej nebudeme pokúšať ? A zmeškáme všetky príležitosti zoznámiť sa s tými úžasnými, atraktívnymi slobodnými ženami, ktoré hľadajú takého muža, ktorý je dostatočne schopný na to, aby ich našiel. NIE !

                                Aké je teda riešenie?

 

Riešením je technika nazývaná správanie sa AKO KEBY bola slobodná a dosiahnuteľná.  Musíte sa naučiť prekonať svoje vlastné pochybnosti o sebe samom a o ženách – a správať sa tak, AKO KEBY každá žena, s ktorou začnete rozprávať, bola SLOBODNÁ a STVORENÁ len pre VÁS. AKO KEBY mala byť TOU PRAVOU, ŽENOU.

Vy ste tá CENA. Slobodný, jedinečný, sebavedomý, atraktívny MUŽ, ktorý si môže a vie vyberať.

A NESMIETE brať OSOBNE všetky tie veci, ktoré sa stanú v čase, kým ešte tú pravú nenájdete. A netrápte sa nad tými ženami, o ktorých sa nakoniec ukáže, že vlastne nie sú ani slobodné, ani otvorené, ani zaujímavé, ani dosiahnuteľné, a ani úžasné!

POUŽÍVAJTE TO I NAĎALEJ… aj keď budete mať pocit, že to niekedy nefunguje. Existuje veľmi veľa dôvodov, prečo ženy nemajú záujem… alebo záujem stratia… alebo čokoľvek.

Viac info:  WWW.SEDUCTION.SK

Comments are closed.

    Nové weby pro originální články > ZDE (klik) <
  • CZAutohits návštěvnost
  • Další doporučené odkazy

  • Březen 2011
    Po Út St Čt So Ne
    « Úno   Dub »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031