23
Kvě

Léto se nám pomalinku blíží a s ním i čas na letní dovolenou. Nabídka míst pro dovolenou je široká. Od českých míst až po ty zahraniční destinace. Každý z Vás rád tráví dovolenou jiným způsobem. Někdo aktivním způsobem a rád cestuje a poznává nové země, někdo sí rád odpočine na krásné písečné pláži a v hotelu kde o něho bude kompletně postaráno, a někdo zase dá na netradiční způsob dovolené.

Ať už jste zastánci jakéhokoli způsobu trávení dovolené, co pro letošek zvolit něco extra? Co byste řekli na luxusní dovolenou na těch nejexotičtějších místech? Nebo dovolenou s golfovým programem? To vše můžete prožít.

Luxusní dovolená

Luxusní dovolená nemusí vždy znamenat drahá. Exotické destinace jsou stále více žádanější a proto i cena je dostupná pro všechny milovníky exotické dovolené. Za exotikou se můžete vydat do následujících destinací: Mauritius, Seychely nebo Maledivy.

Mauritius

Mauritius je ráj na zemi a velký klenot. Jedná se o zelený ostrov uprostřed Indického oceánu. Mauritius Vás zaujme průzračně čistou vodou, pobřežními lagunami, jemným pískem po celém pobřeží. Ideální destinace pro Váš odpočinek a skvěle strávenou exotickou dovolenou.

Seychely

Stejně jako Mauritius se jedná o velmi nádherný ostrov v Indickém oceánu. Nejkrásnější pláže jsou na ostrově La Digue. Korálové útesy jsou jako stvořené pro potápění a kochání se místní podmořské přírody. Tradiční hudba a tanec Vás oslní natolik, že se nebudete chtít vrátit.

Maledivy

Maledivy jsou považovány za tropický ráj, který se nachází v nádherných vodách Indického oceánu jihozápadně od Indie a Srí Lanky. Čarokrásné bílé pláže, křišťálová voda, teplé slunce, úchvatná podmořská příroda, která vám bere dech. Dále se zde nabízí různé druhy vodních sportů jako je lyžování, windsurfing, plachtění, projížďka na skútru nebo plachtění na katamaránu, bujná tropická vegetace, která vám zaručí stín i v nejteplejším období a soukromí luxusních resortů Vám zaručí dokonalou relaxaci a nádherné zážitky.

Golfové zájezdy

Pokud jste nadšeným golfistou, určitě se Vám budou zamlouvat golfové zájezdy do celého světa. Na výběr máte z těch nejlepších golfových hřišť světa. Velice oblíbený je Golf v Turecku, kde máte na výběr z několika zajímavých hřišť. Krom exotických destinací jako je Dubai, Indonésie, nebo Mauritius, pro Vás připravujeme zajímavé golfové balíčky jako je Golf Bulharsko, nebo Golf Itálie. Neváhejte a vybírejte z široké nabídky golfových zájezdů na unitravelgroup.com

Ať už cestujete do zahraničí kamkoliv, určitě při odletu z Prahy budete potřebovat někde bezpečně zaparkovat své auto. Parkoviště na Ruzyni Vám nabízí venkovní i krytá parkovací stání. K dispozici je non-stop a vaše auto tu bude pod neustálým dohledem bezpečnostní služby. V případě online rezervace získáte na parkování výhodnou slevu.

Add reply

What is 15 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
DULEZITE! Abyste mohli pokracovat, je treba vyresit jednoduchou matematickou otazku. Jde o ochranu proti SPAM robotum. Dekuji