17
Srp

Blog Letem světem vás provede vším novým, co se kolem nás děje. Setkáte se nejen s vtipnými články, které se vám pokouší rozesmát, ale i s vážnými věcmi, které mohou potrápit vaši už tak potrápenou hlavu. Určitě se ale toho nebojte. Moje psaní vám určitě hlavu neutrhne, i když zase zaručit to nemůžu. Blog Letem světem má být občas trošku krutý.

Neděste se žádných obcénosti nic takového tam nemám (ano já vím, je to smutné), ale určitě si vyberete z velkého množství zajímavých článků. Jejich účelem je pobavit a poučit. Jelikož musí zvládat dvě věci najednou jsou nejspíše mé příspěvky ženské. A to ani jako ženská nepíšu. Nebo snad ano? No, rozhodnutí budu muset nechat na vás. Sám zastávám názor, že píši jako chlap.

Navštivte tedy můj chlapský Blog Letem světem. Čekejte jen vytříbený jazyk, dospělý smysl pro humor a to bude asi tak všechno. Zase se kvůli vám moji drazí čtenáři nepřetrhnu. Blog má povzbudit především autora, který chce prezentovat své myšlenky, ať už jsou jakkoliv ujeté či přidrzlé. Zdar a sílu blogování.

, , , , ,

Add reply

What is 6 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
DULEZITE! Abyste mohli pokracovat, je treba vyresit jednoduchou matematickou otazku. Jde o ochranu proti SPAM robotum. Dekuji